Εφαρμογή διαδρομών και πελατολόγιου

Mini control panel

Επιλογές αναζήτησης
 • Πως να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη!
 • Κλικ σε κάποια οδό ή σε κάποιο σημάδι (marker) για να δείτε την διαδρομή ή για να προσθέσετε νέα δεδομένα
 • Διπλό κλικ σε κάποιο κόκκινο marker για την προβολή υπάρχων δεδομένων.
 • Αναζήτηση δεδομένων στο μικρό control panel.

Σχετικά

 • Η εφαρμογή Customer map είναι ένα JavasScript πρόγραμμα για την δημιουργία ενός χάρτη όπου μπορεί ο χρήστης να προσθέσει χρήσιμες πληροφορίες σε σημεία ενδιαφέροντος, αυτά μπορεί να είναι από πληροφορίες ενός καταστήματος μέχρι πληροφορίες κάποιου πελάτη.
 • Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε με γνώμονα την εύκολη εύρεση πελατών αλλά και την οπτική διευκόλυνση που προσφέρει ένας χάρτης.
 • Συνεργάζεται πολύ καλά με το bevarage store μιας και έχει δημιουργηθεί ώστε να προστίθεται σαν extra module στη εφαρμογή παραγγελιών.
 • Πέρα από αυτό, είναι ειδικά χρήσιμο για επαγγελματίες που θέλουν να έχουν το πελατολόγιο τους ανά πάσα στιγμή online χωρίς να μοιράζονται τα όποια δεδομένα με τρίτους αλλά και σε διανομείς όπου μπορούν να βρουν την διαδρομή από το σημείο καταστήματος μέχρι το σημείο του πελάτη.
 • Είναι τόσες πολλές οι φορές που σε ένα κατάστημα όπως πιτσαρία, σουβλατζίδικο ή σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση που χρησιμοποιεί διανομείς, να υπάρχει το θέμα του νέου διανομέα.
  Και πάντα να χάνεται πολύτιμος χρόνος μέχρι να μάθει το πελατολόγιο και τις όποιες διαδρομές.
 • Εδώ έρχεται να βοηθήσει το customer app, ο διανομέας μπορεί να δει την διαδρομή, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να του δείξει/μάθει την διαδρομή, αφού μπορεί να την βρει κατευθείαν στο κινητό του.
 • Απλά και γρήγορα, με ελάχιστη προσπάθεια και χρήμα, μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.
 • Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την καταπληκτική εφαρμογή OpenLayers μαζί με OpenStreetMap.
  Επίσης χρησιμοποιούμε PHP και MySQL για την αποθήκευση δεδομένων. Το streetmap.js είναι lightweight script και έχει μέγεθος μόλις 24.150 bytes, το OpenLayers compiled έχει 270.072 bytes και έχει γίνει build με το Parcel Bundler οι διαδρομές παίρνονται από το Project osrm και αν το χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες ιστοσελίδες με μεγάλο traffic θα πρέπει να κάνετε εγκατάσταση σε δικό σας server το Open Source Routing Machine.
 • Η εφαρμογή είναι beta και την αναβαθμίσουμε συνεχώς, επίσης θα θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα Android Αpp, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

Χαρακτηριστικά

 1. Το script είναι φτιαγμένο σαν ένα μίνι πελατολόγιο, και για να δείχνει το route από το σημείο ενός καταστήματος προς τους πελάτες αλλά και να παρουσιάζει τις πληροφορίες σχετικά με αυτούς.
 2. Οποιοσδήποτε νέος χρήστης μπορεί να κάνει μια νέα εγγραφή κάνοντας κλικ πάνω στην ακριβή περιοχή και δρόμο όπου αντιστοιχεί η διεύθυνση του σπιτιού του ή της εργασία του.
 3. Στοιχεία που αποθηκεύει η εφαρμογή:
  Ονοματεπώνυμο.
   Τηλέφωνο.
   Ο αριθμός της οδού.
   *Η οδός προστίθεται αυτόματα κάνοντας κλικ στο χάρτη.
   Κινητό.
   E-mail.
   Τύπος χρήστη.
   Τύπος οικήματος.
   Όροφος.
   Σχόλιο χρήστη ή βοηθού ή admin.
  

 4. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να μπορούν να κάνουν παραγγελίες, και να διαχειριστούν κάποια από τα στοιχεία τους.(Σημείωση: δεν περιλαμβάνεται το πρόγραμμα παραγγελιών)
 5. Ο administration μπορεί δημιουργήσει νέους λογαριασμούς και να επεξεργαστεί όλα τα στοιχεία
  Ενώ οι βοηθοί του διαχειριστή έχουν περιορισμένα δικαιώματα.
 6. Σαν παράδειγμα έχουμε προσθέσει ένα μικρό control panel (με πολύ περιορισμένες δυνατότητες) όπου σε κανονικές συνθήκες το βλέπει μόνο ο διαχειριστής και οι βοηθοί. Σε αυτό μπορεί να γίνει αναζήτηση χρηστών και να εμφάνιση τα στοιχεία του κάθε χρήστη, ή να γίνει προβολή της διαδρομής για την διεύθυνση του (εξαιρετικά χρήσιμο για όλους τους διανομείς).
 7. Παραμετροποιήσεις
  Η εφαρμογή μπορεί να αλλάξει τύπους χάρτη πχ bing map, τύπους point marker, χρώματα, μέγεθος κλπ.
  Το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να δέχεται εγγραφές μέσα σε μια Χ ακτίνα χιλιομέτρων από το σημείο το καταστήματος (πχ στο συγκεκριμένο demo έχει οριστεί στα 20 χλμ.)
  Αλλά μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να δέχεται εγγραφές μέσα από συγκεκριμένο νομό, ή πόλη ή σε μια περιοχή μόνο.
 8. Εκτός από αυτό που έχει ήδη σχεδιαστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και σαν σύστημα Registration – Login σε οποιαδήποτε σελίδα με ελάχιστη παραμετροποίηση.

Γνωστά θέματα
* Στις περισσότερες περιπτώσεις η οδός προστίθεται αυτόματα, ωστόσο υπάρχουν και δρόμοι, χωματόδρομοι, στενά, που δεν έχουν όνομα!
Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης θα πρέπει να προσθέσει την ονομασία της οδού.

Αυτό είναι όλο παίδες!
Θα χαρούμε να μας πείτε την γνώμη σας αφήνοντας ένα σχόλιο για την μικρή μας εφαρμογή.

Κανένα από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στον χάρτη δεν ανταποκρίνεται σε αληθινά δεδομένα.