Τι νέο υπάρχει..

Έχουμε δημιουργήσει αρκετές νέες ιστοσελίδες και πολλές εφαρμογές που σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του server, την αναβάθμιση της PHP/MySQL, και την χρησιμοποίηση της JavaScript σαν modules έπρεπε να αναδιαρθρώσουμε το παλιό SMS ώστε να μπορεί να λειτουργεί με τα νέα δεδομένα.

Συν ότι έπειτα από έλεγχο σε κάποια κινητά ανακαλύψαμε ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά (ή τουλάχιστον δεν λειτουργούσε έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει να λειτουργεί και να εμφανίζεται), για αυτό το λόγο η ιστοσελίδα αναβαθμίστηκε εκ βάθρων.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχαμε ήταν ότι εμφανίζαμε σε κάποιες σελίδες μια νέα αυτόνομη ιστοσελίδα με διαφορετικό σχεδιασμό σε PHP, MySQL, HTML, CSS και JavaScript, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την μεγάλη καθυστέρηση και υπερφόρτωση του λειτουργικού. Συν το μεγάλο πρόβλημα ότι ήταν αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο να βρούμε πιθανά λάθη και να τα διορθώσουμε.

Αφού κάναμε αρκετές έρευνες αποφασίσαμε ότι έπρεπε να απλοποιηθούν αρκετά πράγματα.

Για αυτούς του λόγους δημιουργήσαμε και αναβαθμίσαμε το One page project που είχαμε!

  1. Σε Object Inheritance με αρκετά extends αλλά πάρα πολύ απλοποιημένα..
  2. Αναβάθμιση MySQL και χρησιμοποίηση κατά κόρον JSON FUNCTIONS
  3. Δημιουργήσαμε απλά JavaScript modules και πετάξαμε το jQuery (finaly!!)
  4. Αναβάθμιση CSS με τα τελευταία standards - με συνέπεια να μην υποστηρίζουμε παλιότερους φυλλομετρητές (browsers).
  5. Την εμφάνιση κειμένου στην ίδια σελίδα! Διαβάστε περισσότερα στο One page project

Φυσικά όλα αυτά πρέπει να δοκιμαστούν εκτενώς, και κάποια παλιά προγράμματα πρέπει να ξανά σχεδιαστούν. Για αυτό μερικές σελίδες είναι στο TODO όπου περιμένουν να επανασχεδιαστούν.

Έχουμε σχεδιάσει όλα τα modules που έχουμε φτιάξει να τα βάλουμε για download και μερικά από τα PHP classes με Json Functions να τα κάνουμε κάποια tutorial.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ολόκληρο το site βρίσκετε υπό ανακατασκευή, και μέχρι την πλήρη ανάκτηση όλων των δεδομένων και τον απαραίτητο από εμάς έλεγχο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρχουν αστοχίες και ίσως και εμφανίζονται και κάποια ERROR.. Please be patient!